Ceremonieschrijven

Naast schrijver, trainer en communicatieadviseur ben ik ook  ceremoniespreker bij Trouwen in Spanje. Ik sluit ceremoniële huwelijken, voornamelijk aan de Costa del Sol. Ook ben ik verschillende malen ceremoniespreker op een uitvaart geweest. Je kunt mij inhuren als trouwambtenaar, maar ik kan je ook alleen helpen bij het schrijven van jullie huwelijksgelofte of een verhaal schrijven dat recht doet aan een dierbare overledene.

De juiste woorden vinden tijdens jullie trouwceremonie is belangrijk. Misschien doet een goede vriend of vriendin jullie ceremonie en kan die wel wat hulp gebruiken. Of jullie willen jullie eigen huwelijksgelofte schrijven. Misschien heb je hulp nodig bij het schrijven. Of je wilt graag dat ik jullie huwelijksgeloften schrijf.

De persoon die is overleden wil je zo goed mogelijk herdenken. Met een verhaal dat recht doet aan wie hij of zij was. Ook daarbij kan ik je helpen. En wil je het liever niet zelf vertellen omdat je bang bent dat je niet goed uit je woorden komt of er te emotioneel voor bent. Dan vertel ik graag het verhaal namens jou/jullie.

Ik help je graag om de juiste woorden te vinden. Op een manier die bij je past. Of het nou alleen brainstormen is, je eigen tekst om te redigeren of een volledig interview, neem voor meer informatie contact met me op.